Beheer & Onderhoud

Het primaire bedrijfsproces wordt steeds afhankelijker van de ICT. Storingen aan de ICT-infrastructuur kunnen de continuïteit van uw organisatie in gevaar brengen. Uitval van uw computers en/of uw netwerk(en) betekent vaak gemiste orders en dit resulteert in een flinke kostenpost.

Door de toenemende complexiteit van ICT-netwerken, wordt het voor bedrijven steeds moeilijker en kostbaarder om voldoende kennis in huis te halen om de ICT-omgeving te beheren en te onderhouden.

Ons beheer- en managed service concept zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT. U kunt zich weer volledig richten op uw core business. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor verschillende diensten worden ingeschakeld.

Continuïteit van uw ICT-omgeving wordt gerealiseerd door pro-actief, structureel en remote beheer en regelmatig onderhoud.

Indien u garanties wilt op response- en hersteltijden dan kunt u een beheercontract afsluiten bij NovaSystems. De beheercontracten varieren van monitoring en beheer van "losse" componenten tot en met de zogenaamde All-in Managed service contracten.

Bij een All-in Managed service contract neemt NovaSystems de volledige verantwoordelijkheid voor uw gehele ICT-omgeving over voor een vast bedrag per maand. Door een dergelijk contract af te sluiten kunnen wij o.a. harde garanties afgeven ten aanzien van response- en hersteltijden. Klik hier om meer te lezen over onze outsourcingsoplossingen.

Het afsluiten van een All-in Managed service contract is altijd maatwerk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.