NovaSystems B.V. Profiel 

NovaSystems is dé innovatieve, meedenkende IT-partner, die u nodig heeft in de huidige wereld van steeds groeiende stromen van informatie en communicatie.

Onze Core Business

Alle goede dingen bestaan uit drie elementen. Zo is de core business van NovaSystems opgedeeld in drie business units volgens een one-stop-shopping concept. Om uw efficiëntie te verhogen en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, baseren we onze dienstverlening op de onderstaande drie oplossingsgebieden:

 

  • Advies
  • ICT Infrastructuur
  • Telecom

 

Uitgangspunt van onze totale dienstverlening is uw wensen en eisen m.b.t. ICT te vertalen naar vaak innovatieve, maar zeer pragmatische oplossingen. Om die wensen en eisen in een optimaal pakket te vertalen, wenden onze medewerkers hun ruime praktijkervaring aan en putten zij uit hun continu bijgehouden kennis van deze snel veranderende markt. Voorop staat daarbij een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers, waarin NovaSystems een pro-actieve en dienstverlenende rol speelt.

Voor ons is no-nonsense samenwerking tussen onze medewerkers, opdrachtgevers en toeleveranciers de sleutel tot succes. Ervaring heeft ons geleerd dat onze relaties behoefte hebben aan een ICT-partner die aan dezelfde kant van de tafel zit en samen met u de voorbereiding en uitvoering van projecten bespreekt.

Door goed te luisteren naar onze klanten proberen wij ons dienstenpakket steeds optimaal te houden en af te stemmen op uw specifieke behoeftes. Wij stellen daarom de hoogste prioriteit aan de relatie met u als klant.

IT is het hulpmiddel welke als basis dient voor onze innovatieve diensten.

Wij investeren om die reden voortdurend in het niveau van onze mensen en zorgen daarmee voor correcte levering en goede aftersales support. Zo kunnen wij de lat steeds hoger leggen en onze dienstverlening verder uitbreiden. Onze ervaren engineers zijn daarom goed opgeleid en bieden een luisterend oor richting onze klanten. Daarnaast kunnen wij bij specifieke vraagstukken putten uit de ruime expertise in ons uitgebreide partnernetwerk. 

Edwin Noordman

Directie NovaSystems BV