Partnerships

NovaSystems is dé totaalleverancier voor al uw IT-producten en diensten. Hierbij zijn we merkonafhankelijk en hierdoor kunt ú kiezen voor een product of dienst dat het beste aansluit bij uw organisatie.

NovaSystems legt zich hierbij echter wel toe op bewezen technieken en we maken gebruik van hardware- en software producten die ontwikkeld zijn door de grote spelers in de ICT-industrie, zoals HP Compaq, IBM, Acer, Microsoft, Novell e.d., die zichzelf reeds met succes in de praktijk hebben bewezen.

Continuïteit in uw ICT-infrastructuur is van groot belang voor uw organisatie. Daarom gaat NovaSystems alleen relaties met vendors aan, waarbij flexibiliteit, duurzaamheid, integriteit en verantwoordelijkheid tot onze gezamenlijke kernwaarden behoren.

Een gedegen kennis van de door ons aangeboden producten is noodzakelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Middels het delen van kennis, constante scholing, trainingstrajecten en certificeringen op alle specialistische gebieden zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Hierdoor kunnen wij mogelijke problemen op een snelle en professionele wijze oplossen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop middels telefoonnummer 053-4807000.

Terra Partner      Citrix Partner  Microsoft Partner  CentOS sponsor