All-in Managed Outsourcing Oplossingen 

Het ICT-werkterrein wordt sinds enige jaren gedomineerd door oplossingen die voortkomen uit het zogeheten one-size-fits-all principe. Oplossingen die primair bedoeld zijn om de kosten te reduceren en de beheersbaarheid te vergroten. Standaardisatie en voorspelbaarheid spelen de hoofdrol; de aandacht ligt meestal op het implementeren en beheren van gangbare producten met een minimale onderhoudsbehoefte.

Standaardisatie is daarmee het toverwoord en de grote voordelen worden zichtbaar op het moment dat uw ICT-omgeving naadloos gemigreerd wordt in de bestaande omgeving van uw leverancier. Versiebeheer en technology refresh zijn de zorg van de leverancier geworden en binnen de afgesproken service levels is uw ICT-omgeving beschikbaar om uw primaire processen te ondersteunen.

Maar wat als uw ICT-omgeving niet naadloos past of uw bedrijfsstrategie een hoge mate van flexibiliteit verwacht, uw primaire processen nog niet overweg kunnen met de nieuwe applicaties of uw ICT-afdeling het al druk genoeg heeft om de bestaande omgeving in de lucht te houden?

Het All In Managed Service Contract van NovaSystems
NovaSystems heeft een All In Managed Service concept ontwikkeld welke u de handvatten biedt voor bovenstaande stellingen. Door het ondersteunen van onze klanten met de juiste kennis en kunde in een samenwerkingsverband dat naadloos aansluit op uw behoeften, bieden wij een totaaloplossing voor de continuïteit van uw ICT-omgeving.

Door het toepassen van ons uitgebreide pallet aan services en producten bieden onze professionals u de mogelijkheid om oplossingen te vinden voor al uw vraagstukken binnen uw bestaande omgeving. Het uitbesteden van de ICT-omgeving is een vraagstuk op zich dat menige organisatie bezighoudt. Het inrichten van de noodzakelijke processen en het actueel houden van de kennis om de systemen in de lucht te houden vergen veel van de organisatie en de medewerkers.

Outsourcingsoplossingen van NovaSystems

NovaSystems biedt daarom op maat gemaakte All-in contracten aan. Wij beheren uw gehele netwerk, infrastructuur en applicaties en u kunt weer bezig zijn met uw core business. NovaSystems neemt de volledige verantwoordelijkheid over op het gebied van innovatie, kennis en beschikbaarheid van uw ICT-omgeving.

Met het All-in Managed Service contract worden er de volgende budgettaire voordelen geboden:

  • De kosten voor een outsourcingsscontract worden in een duidelijke structuur weergegeven en in vaste maandelijkse termijnen in rekening gebracht.
  • Er bestaat de mogelijkheid om tot overdracht van eigendom over te gaan. Hierdoor ontstaan constante, voorspelbare, maandelijkse kosten en additionele ruimte voor het uitvoeren van nieuwe projecten. Deze kosten kunnen ook worden omgezet in een vaste prijs per werkplek.
  • Bij het variëren van het aantal werkplekken binnen een afgesproken bandbreedte kan de prijs per werkplek constant worden gehouden.
  • Door gebruik te maken van de reeds aanwezige kennis en de inzet van medewerkers voor andere outsourcings- en managed service contracten ontstaat er schaalgrootte die kan resulteren in verdere kostenbesparing.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen door te nemen.