NovaSystems Support

NovaSystems heeft voor haar klanten een uitgebreide service en garantieregeling. In geval van één van de volgende gebeurtenissen, raden wij u aan actie te ondernemen. Voor alle overige gevallen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 053-4807000.

• Bij verlies of diefstal van uw mobiele telefoon adviseren wij u direct contact met ons op te nemen. Wanneer dit buiten onze openingstijden is kunt u, in geval van een all-in servicecontract, gebruik maken van onze storingsdienst. In alle andere gevallen adviseren wij u via de serviceprovider de simkaart te laten blokkeren om misbruik te voorkomen. Mocht het gaan om diefstal, vergeet dan niet om aangifte te doen bij de politie.

• Voor het indienen van een serviceverzoek of het melden van een storig welke kan wachten tot de volgende werkdag, kunt u een bericht versturen middels ons ticketsysteem https://www.nsdiensten.nl
. Ons Remote Support Team neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 


• Voor dringende storingen buiten kantoortijden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u bellen met ons storingsnummer. Het gebruik van de storingsdienst is alleen beschikbaar voor klanten met een all-in servicecontract.