Welkom bij NovaSystems BV

NovaSystems biedt als professionele totaalleverancier een compleet ICT-pakket aan diensten en producten voor uw organisatie. Als proactieve dienstverlener weten wij u als klant te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op úw core business. NovaSystems is dé specialist op het gebied van Cloud Computing, Virtualisatie en VoIP. Maar daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het ontwerpen, implementeren en beheren van traditionele netwerken. 

Bij NovaSystems staat u als klant centraal  

Service, klanttevredenheid en een betrouwbare dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is dan ook een relatie met onze klanten op te bouwen voor de lange termijn. Iedere dag komt er nieuwe ICT-technologie beschikbaar en hiermee veranderen ook uw wensen en eisen als klant. Onze ervaren medewerkers willen uw organisatie graag ontzorgen, denken mee in uw business model en geven zeer gerichte adviezen. Wij hebben specialistische mensen in dienst die continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technologieën en die het een uitdaging vinden om voor u de beste oplossingen te vinden, waarmee we uw ICT-processen verbeteren en bovendien op uw kosten besparen.

NovaSystems in de Cloud

Met platformonafhankelijke oplossingen, applicatie-ondersteuning, databeheer & opslag en ook VoIP, loopt NovaSystems voorop als leverancier van Virtualisatie & Cloud oplossingen. U hoeft zich niet langer te bekommeren om de aanschaf van kostbare software licenties en het beheer en onderhoud van applicaties en infrastructuren. NovaSystems neemt u deze zorg geheel uit handen. 

Vanuit onze eigen private Cloud, verdeeld over meerdere datacenters in Nederland, leveren we verschillende diensten voorzien van goede back-up en beveiliging. Met onze eigen dienst Go2Desktop, leveren wij een stabiele Cloudwerkplek die perfect aansluit op uw klantbehoeften. Wij werken met ons eigen unieke all-in concept, waarbij we merkonafhankelijk zijn en onze diensten leveren voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf. Onze mensen staan 24/7 voor de klant klaar om ervoor te zorgen dat zij zorgeloos, gegarandeerd en naar volle tevredenheid kunnen werken, waar en wanneer zij dat willen.

Natuurlijk vinden wij van NovaSystems dat wij de állerbeste IT-leverancier zijn. Klanttevredenheid, een betrouwbare dienstverlening en een goede service staan bij ons immers hoog in het vaandel en wij hebben een zeer hoog gehalte aan kennis en expertise in huis. Maar wie kan betere referenties geven over onze organisatie dan een aantal van onze eigen zeer gewaardeerde klanten die dagelijks werken met onze systemen en diensten? En die onze service en klantgerichtheid ook daadwerkelijk in de praktijk ervaren?

Daarom presenteren wij dan ook met gepaste trots onze NovaSystems Referral Video. In deze flitsende bedrijfspresentatie maakt u kennis met ons bedrijf en vertellen onze klanten waarom zij zo tevreden zijn met NovaSystems als IT-partner en wat onze meerwaarde is ten opzichte van andere IT-dienstverleners. Dus niet wij-van-wc-eend-adviseren-wc-eend, maar eerlijk en oprecht referentie materiaal!

 

Wilt u ook profiteren van onze kennis en expertise op het gebied van IT, Telecom & Advies en bent u hiermee onze volgende tevreden klant ? Of wenst u meer informatie over wat NovaSystems B.V. concreet voor uw organisatie kan betekenen? Bel 053-4807000 of stuur een email naar info@novasystems.nl. Wij zijn u te allen tijde graag van dienst!

 Wilt u ons volgen?